Opleidingen

Opleidingen


De cursus kan plaatsvinden in kleine groepjes of één op één. Je hebt geen ervaring nodig om aan deze cursus deel te nemen, iedereen is welkom.


Heb je verder nog vragen over deze opleiding, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Hopelijk gaan we samen van jouw een expert maken!.

WAAROM EEN OPLEIDING BIJ ONS?


Met reeds 30 jaar ervaring leren wij jou alle kneepjes van het vak. Na onze opleiding zal jij de perfecte nagels kunnen afleveren. Het is een echte must voor elke nagelstyliste.

SOORTEN OPLEIDINGEN


Luxe manicure

Je leert hoe je klanten verwent, welke verzorging je moet toepassen, welke producten je moet gebruiken en in welke volgorde.


Tijdens deze cursus behandelen diverse onderwerpen zoals: de functie van de nagel, wat te doen met broze of gebroken nagels, de juiste handverzorgingen, paraffinebaden en nog veel meer!


Tweedaagse gelnagels

In de opleiding leer je om gelnagels te plaatsen en de technieken om gel aan te brengen en bij te werken. De cursus bestaat uit zowel theorie, als praktijk.


Driedaagse gelnagels

In deze opleiding leer je om zowel gelnagels te plaatsen, technieken om gel aan te brengen, gel bij te werken en french manicure.

De cursus bestaat uit zowel theorie, als praktijk.


Vierdaagse gelnagels

In deze opleiding leer je om zowel gelnagels te plaatsen, technieken om gel aan te brengen, gel bij te werken, french manicure en kleurgel te plaatsen.
De cursus bestaat uit zowel theorie, als praktijk.

MEER INFO


Voor informatie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het aantal dagen kan altijd besproken worden (avond/dag).

 Opleidingen